Belangstelling?

home

systemen

familieopstelling

organisatieopstelling

voor wie?

belangstelling?

literatuur

links

agenda

begeleiders

Als je interesse hebt om een vraag in te brengen, representant te zijn of gewoon eens te kijken of het wat voor je is kan dat op verschillende manieren.

Individueel.
In mijn eigen praktijk doe ik individuele opstellingen, waar gewerkt wordt met voorwerpen op de plaats van representanten. In deze individuele sessies is het dus nodig dat je al een vraag of probleem hebt. Afhankelijk van jouw verzekering kunnen deze individuele sessies vergoed worden.

Werkavonden.
Eens per maand organiseer ik bij voldoende belangstelling (minimaal 4 personen) een laagdrempelige werkavond op een locatie in Utrecht. Het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de zaal. Op zon avond die ongeveer 3 uur duurt is ruimte voor twee a drie opstellingen dus kan niet iedereen een opstelling krijgen. Ik organiseer die avonden met steeds wisselende begeleiders tegen kostprijs, af te rekenen op de avond zelf.

Werkmiddag.
Bij voldoende belangstelling (8 tot 15 personen) organiseer ik een werkmiddag, ook samen met een andere opsteller. De middag duurt ongeveer 5 uur en er is dus ruimte voor 4 tot 5 opstellingen.

Werkdagen.
Ongeveer 2 keer per jaar organiseren we met een groep begeleiders een laagdrempelige werkdag. Zon dag duurt ongeveer 7 uur en er is dus ruimte voor 5 tot 7 opstellingen. De groep is maximaal 16 personen.

Organisatieopstelling.
Deze doe ik op aanvraag en in-house of op de hei. Er worden eisen gesteld aan de ruimte, de kans op verstoring, het aantal deelnemers, representanten etc. Tarieven op aanvraag.

Voor datums, aanmelden, plaatsen en tijden zie de agenda.
www.opstellingen-utrecht.nl